Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Help mee met NLDoet in de Notoarestoen!

maart 14 @ 08:30 - 17:00

Help mee met NLDoet in de Notoarestoen!

zaterdag 14 maart 2020

Nieuwe inrichting van het middenterrein van de tuin

Dit jaar zorgt ons vijverprojekt voor veel werk in het arboretum. Zoals u weet krijgt de tuin een grotere vijver om meer waterberging te maken, maar ook zal er voor de bezoekers een fraaier uitzicht komen vanuit ons tuinhuis. Nadat de vergroting van de vijver klaar zal zijn in maart moet de aanplanting klaargemaakt worden. De rododendrons rond de vijver worden verplaatst en moeten mooi uitkomen. Hiervoor dienen de gazons en paden aangepast te worden en goed begaanbaar. De vernieuwde vijver zal zo goed in het geheel gaan passen.

Je begrijpt dat we extra hulp kunnen gebruiken op deze speciale vrijwilligersochtend! Er zijn schelpen besteld en deze moeten verdeeld worden op de paden. De bankjes worden nieuw in de verf gezet. Niet te vergeten zijn er lichte schoonmaakwerkzaamheden in en om het tuinhuis en verdienen het hek en het uithangbord bij de ingang van de tuin ook wel een sopje.

Wees welkom en wordt voor één ochtend vrijwilliger bij Notoarestoen! U kunt zich op zaterdag 14 maart om 8.30 u. melden bij het tuinhuis van het Arboretum aan het Ernstheemsterpad. Tuingereedschap en tuinhandschoenen zijn aanwezig. Warme kleding en stevig schoeisel is wel een aanrader. Het spreekt vanzelf dat ook de catering tijdens deze ochtend dik in orde zal zijn.

Gegevens

Datum:
maart 14
Tijd:
08:30 - 17:00

Locatie

Arboretum Notoarestoen
Eenrum, + Google Maps