Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ruilkring Hogeland

24 april 2019 @ 14:00 - 16:00

Ruilkring Hogeland heeft de lente in de bol. Er is een tuingroep die haar diensten aanbiedt en mooie stekken worden geruild tegen enkele pangels, de virtuele munt van Ruilkring Hogeland.

Er gebeurt nog veel meer in deze enthousiaste vereniging. Er worden onderling diensten en goederen geruild, dus zonder tussenkomst van geld. Wil je meer weten wat er zoal geruild wordt, kijk dan bij ‘Vraag’ en ‘Aanbod’ op www.ruilkringhogeland.nl.

 

Iedereen heeft wel iets in de aanbieding en we hebben allemaal talenten. Ruilkring Hogeland maakt het mogelijk dat mensen elkaar daarin vinden.

 

Ruilkring Hogeland is sociaal, vriendelijk voor mens, dier en milieu. Iedereen kan meedoen, arm en rijk, jong en oud.

Je hoeft niet alles zelf aan te schaffen. Je kunt van elkaar lenen. Zo kun je bijdragen aan een duurzame manier van leven. Deze vorm van ‘noaberschap’ geeft een goed gevoel en biedt kans op nieuwe contacten.

 

Is Ruilkring Hogeland iets voor jou? Kom vrijblijvend langs op een van onze inloopbijeenkomsten of zoek contact met ons via het contactformulier op de website. Je bent al lid voor slechts €1,- per maand contributie.

 

De eerstvolgende ontmoeting is woensdagmiddag 24 april tussen 14.00 en 16.00 uur in Warffum. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Eén van de leden gaat een uurtje informatie geven over Oosterse filosofie/Yin Yang en de meridiaanleer, waarop o.a. acupunctuur en Shiatsu gebaseerd zijn.

Deze bijeenkomst is bij een van de leden thuis. Belangstellenden zijn ook welkom, na aanmelding via het contactformulier op de site of via Facebook.

Houd de website of Facebook in de gaten voor nadere informatie: https://www.facebook.com/ruilkringhogeland/.

 

Ruilkring Hogeland verwelkomt je graag als lid of belangstellende!

Gegevens

Datum:
24 april 2019
Tijd:
14:00 - 16:00

Locatie

Warffum