19 juni Streekmarkt Verhildersum

19 juni Streekmarkt Verhildersum

Op zaterdag 19 mei staat de Streekmarkt weer op Landgoed Verhildersum. De markt vindt plaats op het voorterrein van de borg. De markt is er elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur.

 

 

Streekmarkt Verhildersum

Op Streekmarkt Verhildersum kunt u weer terecht voor allerlei ambachtelijke heerlijkheden. De standhouders vertellen graag de verhalen over hun producten. Ambachtelijk biologisch brood, worst en boerenkaas, eieren van scharrelkippen, honing, mosterd, chutney’s en kruiden, koolzaadolie en nog veel meer. Leuk om te kijken, ruiken en proeven. Op streekmarkt kunt u ook terecht voor mooie handgemaakte cadeautjes (voor uzelf). Komende zaterdag zullen er drie nieuwe standhouders hun waren presenteren: Anne Rietbroek, sieraden, Stephen Beale met beelden en Afke van Gelderen met jam.

 

Exposities eindelijk open voor publiek
Eindelijk kunt u zich op Landgoed Verhildersum ook weer laven aan kunst. In het koetshuis is de prachtige overzichtstentoonstelling Met Verve van Henk Melgers te zien. In de museumboerderij is Voortborduren, van merklap tot canapé te bewonderen. Kijk op de website voor meer informatie over beide tentoonstellingen

Een tijdslot voor de exposities kunt u aan de balie of op www.verhildersum.nl reserveren. Op het terras van Ons Schathoes kunt u natuurlijk terecht voor verrassend lekkere hapjes en drankjes.

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen