50ste Open Coffee Club in Eenrum

Woensdagmorgen 31 aug. was de 50ste bijeenkomst van Open Coffee Club ’t Hogeland bij Abraham’s Mosterdmakerij & Restaurant in Eenrum.

Wethouder Mariette de Visser overhandigde initiatiefneemster Elisabeth Akkerman, werkgeversadviseur op het Werkplein Noord – Groningen in Winsum, een bos bloemen en zeer toepasselijk een pot mosterd.

50ste OCC Hogeland in Eenrum

Elke laatste woensdagochtend van de maand van 09:30 tot 11:30 uur  krijgen geïnteresseerden de gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een ondernemer in het Hogeland. Naast het netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee geeft de gastheer en/of -vrouw graag een rondleiding door het bedrijf. Deze keer gaven Sten Sipkes en Wendy Boonstra, eigenaren van Abraham’s Mosterdmakerij, een rondleiding door hun bedrijf. Het enthousiasme van het paar sloeg over op de bezoekers. “Wat een mooi bedrijf” was een veel gehoorde reactie. Enkele deelnemers aan de ochtend gingen na de bijeenkomst met een pot mosterd de deur uit.

OCC  ’t Hogeland wordt elke maand gehouden op wisselende locaties en de kosten zijn  €5,- per persoon voor de koffie en thee. Er is vrije inloop, aanmelden is niet nodig.

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen