Afsluiting jeugd gymnastiek SV Eenrum

De jeugdafdeling van Sport Vereniging Eenrum sluit het seizoen 2015-2016 af met 2 bijzondere lessen voor de jeugdleden. Afgelopen vrijdag stond in de turnhal aan de J.J. Willigestraat te Eenrum een tumbling baan opgesteld.  In alle gymnastiek- en free runninglessen werden fanatieke oefeningen op de tumbling baan gedaan. Ook het “vrij springen” was een groot succes. “Alle jeugdleden waren zeer enthousiast en de tumbling baan zal ook het komend seizoen vast weer op het programma staan”  volgens de gymnastiekleider Berend Dijkhuis.

IMG-20160701-WA0000

 

Aanstaande vrijdag 8 juli zullen de laatste lessen voor het seizoen 2015-2016 worden gegeven.  Om alle ouders, grootouders en andere belangstellen te laten zien welke vorderingen er het afgelopen seizoen zijn gemaakt worden open lessen gegeven.  Ook voor belangstellende kinderen tot 12 jaar is het mogelijk om te kijken en eventueel mee te doen. Wilt u komen kijken? Kijk dan eerst even op de site www.sveenrum.nl onder het kopje sportaanbod. Hier is vermeld welke lessen worden aangeboden en hoe laat de lessen beginnen. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met het bestuur of via het contactformulier op de site.

 

Na de vakantie zullen de gymnastiek-en freerunning lessen wederom worden aangeboden. Bij voldoende deelname zal Sport Vereniging Eenrum ook lessen Street Dance aanbieden. Zowel voor lagere schooljeugd als voor middelbare schooljeugd.  Is Street Dance iets voor je kind of is het iets voor jou. Geef je dan op voor de demonstratie les die na de vakantie wordt gegeven. Dit kan via het contactformulier op de site www. sveenrum.nl.

IMG-20160701-WA0001

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen