Aigenwies Ainrom 14/15 nov. en Hobbymarkt 15 nov.

previewHobbymarkt Eenrum
Ook dit jaar zal er weer een hobbymarkt in het Dorpshuis in Eenrum worden gehouden en wel op zondag 15 november a.s. van 11.00-17.00 uur.
De organisatie is in handen van Marianne Klompjan-Kloosterman.
Samen met de enthousiaste deelnemers hoopt zij evenals vorig jaar op een leuke, verfrissende maar vooral ook een gezellige markt. Er is weer van alles verkrijgbaar op de hobbymarkt o.a. hobbymateriaal om zelf mee aan de slag te gaan. Verder tassen, sjaals, mooie kaarten, originele sieraden en nog veel meer. Een uitgelezen gelegenheid om vast leuke cadeautjes in te slaan voor Sinterklaas of Kerst.
Verder worden er de hele dag  doorlopend workshops gegeven voor jong en oud.
Op facebook is de hobbymarkt Eenrum ook te vinden. Daarop kan alvast kennis worden gemaakt met de deelnemers. Entree slechts € 1,00. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

 

 

 

 

 

 

PosterAigenwies14 en 15 november; Het muziekfestival Ainrom Aigenwies

Zin in samen muziek maken, voor en door Eenrummers!
Dat is nog steeds het motto van Aigenwies.
Ainrom Aigenwies is het lokale festival dat podium biedt aan allerlei muziek uit het dorp Eenrum en omstreken. Na de twee eerdere succesvolle edities leggen we dit jaar meer de nadruk op de huiskamerconcerten. Er zullen oude en nieuwe locaties op de route te vinden zijn. En zo valt er ook dit jaar van alles te ontdekken in het dorp – niet alleen op het gebied van muziek.
Daarnaast hebben we om niet te veel in herhaling te vallen ook wat artiesten van buiten het dorp uitgenodigd. Dit heeft geleid tot een prachtig en zeer gevarieerd programma met allerlei verschillende muziekstijlen.
Zaterdagavond hebben we een spetterend optreden in Saras Pannenkoekenhuis. Vanaf 21:30 spelen de pas opgerichte Winsumse Jazz Ska Brass Band en de Flu Fighters, een bloednieuwe 7-koppige Groningse studentenband met een breed spectrum aan nummers.
Zondagochtend beginnen we om 10:30 bij de Mosterdmakerij om vervolgens in een 12 tal huiskamers zeer afwisselende optredens te kunnen mee maken. Naast onze fantastische dorpsartiesten hebben we verder nieuwe klinkende namen zoals: Marita Rust (latin en flamenco), Ton v.d. Velde ( voordrachtskunstenaar) en Mannen met Kleintjes, een ukelele band van vier mannen met een bas, die verrassend repertoire brengen.
Voor het programma kan men het beste kijken op de Facebook pagina van Aigenwies Ainrom. Klik hier voor het programma

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen