Avond in Eenrum over aardbevingen met o.a. Hans Alders

Groninger Dorpen organiseert in samenwerking met Dorpsbelangen Eenrum op 24 november a.s. een avond over aardbevingen, bestemd voor inwoners van Eenrum. Dit gebeurt in het kader van een serie van dorpsbezoeken door de Vereniging Groninger Dorpen. Op deze avond wordt de inwoners van Eenrum de gelegenheid geboden om onderling én met de organisaties die betrokken zijn bij de gaswinning en de aardbevingsproblematiek op een laagdrempelige manier ervaringen en informatie uit te wisselen. Aanwezig zijn onder andere Hans Alders (Nationaal Coördinator Groningen), de NAM, het Centrum Veilig Wonen en de Veiligheidsregio Groningen.

Er wordt eerst ingegaan op de algemene ontwikkelingen en aandachtspunten, vervolgens zullen de aanwezige partijen in een panel-opstelling elkaars vragen en vragen vanuit het publiek beantwoorden. Het technisch voorzitterschap is in handen van Jan Wigboldus. Het is de bedoeling dat het hiermee een interactieve en informatieve avond wordt.

Op deze avond zijn schadeafhandelaars van Centrum Veilig Wonen aanwezig. Met hen kunnen in de pauze en na afloop persoonlijke vragen over schadeafhandeling besproken worden.

Datum: dinsdag 24 november

Tijd: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)

Locatie: Dorpshuis De Oude School (Oudeschoolgang 3, Eenrum)

Dorpsbelangen Eenrum nodigt de inwoners van harte uit voor deze avond!

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen