BOEKENBEURS SAAXUMHUIZEN

Op ZATERDAG 9 SEPTEMBER VAN 10.00-15.00 UUR, houden wij weer onze jaarlijkse BOEKENBEURS, in de kerk van SAAXUMHUIZEN.

Een boekenbeurs met heel, heel veel boeken, gesorteerd in diverse categorieën zoals: literatuur, poëzie, kinderboeken, antiquariaat, hobby, koken, Boekenweek uitgaves, reizen, tuinieren, romans, vreemde talen, geschiedenis etc. etc. etc.

Voor een ieder weer een mooie gelegenheid om net dat boek te vinden wat u zoekt of gewoon om lekker te neuzen tussen dit zeer grote en gevarieerde aanbod van de vele verschillende boeken. En vooraf, tijdens of erna kunt u ook nog rustig genieten van een kopje koffie/thee met taart of cake!

De opbrengst van deze beurs, welke georganiseerd wordt door de Dorpsvereniging van Saaxumhuizen, komt volledig ten goede aan de instandhouding van onze bijzondere kerk uit de late Middeleeuwen, met z’n mooie houtsnijwerk van Anthonie Wallis & Thijmen Top en het prachtige van Oeckelen orgel! (én een geweldig wijds uitzicht vanaf de toren)

TOT ZATERDAG 9 SEPTEMBER A.S. 10.00-15.00 uur

Mocht u nog boeken hebben, dan kunt u deze (graag in een doos) afgeven bij de Bloemenboerderij in Saaxumhuizen (fam. Schoonderwoerd 0595-423577).

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen