De Marne zet vrijwilligers in het zonnetje

Vele enthousiaste vrijwilligers in gemeente De Marne zetten zich in voor buurt- en bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen, kerken, sportclubs, jeugd- en jongerenwerk, het goede doel, zorginstellingen, scholen, musea en natuurorganisaties. Dankzij deze inzet kunnen organisaties bestaan, activiteiten plaatsvinden en blijven dorpen leefbaar. Gemeente De Marne waardeert de inzet van vrijwilligers zeer en organiseert samen met Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne op vrijdag 24 november 2017 een gezellige High Tea voor vrijwilligers op het gemeentehuis, R. Ritzemastraat 2, te Leens.

Programma

Tijdens de High Tea van 14:30 tot 17:00 uur kunnen vrijwilligers elkaar ontmoeten onder het genot van koffie of thee en lekkere hapjes. Daarnaast zijn er diverse leuke activiteiten zoals een sessie yoga op de stoel, kaarten maken en een lezing over Kerstvloed 1717 door Tonko Ufkes. Deelname aan een activiteit of de lezing is geheel vrijblijvend!

De High Tea is gratis en alle vrijwilligers woonachtig in De Marne zijn van harte welkom!

Aanmelden

Vrijwilligers uit gemeente De Marne kunnen zich tot 19 november aanmelden bij balie@werkpleinability.nl Bij aanmelding graag uw naam, woonplaats en de vrijwilligersorganisatie vermelden. De High Tea biedt ruimte aan maximaal 80 vrijwilligers en daarom geschiedt deelname op basis van volgorde van aanmelding. Na 19 november ontvangt u een bevestiging van deelname.

 

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen