De OV-ambassadeurs komen naar De Marne

Op dinsdag 14-02-2017 van 14:00 tot 15.00 uur geven de ov-ambassadeurs voorlichting in de Bibliotheek van Leens. Voor veel mensen is het reizen met het openbaar vervoer niet vanzelfsprekend. Ze ondervinden bijvoorbeeld problemen bij het gebruik van de OV-chipkaart, het opladen ervan en het gebruiken van de automaten. Voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken, geven wij deze middag een voorlichting over het openbaar vervoer, de automaten op het station en de ov-chipkaart of eventuele andere vragen.

Bent u onzeker om met de trein of bus te reizen? Geen probleem! De ov-ambassadeurs maken graag een afspraak om met u mee te reizen, zodat u het zelfstandig reizen onder de knie krijgt.

Lijkt het u leuk om vrijwilliger te worden?

Vaak hebben mensen kleine en eenvoudige vragen over het openbaar vervoer. Wij zijn op zoek naar mensen die daar bij willen helpen.

Wilt u ook mensen ondersteunen in het openbaar vervoer. De ov-ambassadeurs zijn actief in de gemeentes: Appingedam, Delfzijl, Ten Boer, Loppersum, Bedum, Winsum, De Marne en Eemsmond. Aanmelden of meer informatie? Dit kan via ov-ambassadeurs@hotmail.com of bel met Sabine van der Wal op telefoonnummer 0595-433245.

image002 (1)

 

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen