Doe mee met NL DOET 2017

Elk jaar doen er meer vrijwilligers en –organisaties mee aan de NL DOET actie van het Oranjefonds.

In 2017  wordt deze landelijke vrijwilligersactie georganiseerd op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart  2017.

image003 (1)

Misschien heeft uw organisatie, zorginstelling, sportclub, school, dorpshuis of museum ook  klussen of activiteiten die niet alleen door de eigen vrijwilligers gedaan kunnen worden. Zoals het  verven, opknappen en schoonmaken van een clubhuis, een uitje voor ouderen organiseren, het seizoen klaar maken van sportvelden of het opfleuren van een speeltuin.

Het Oranje Fonds stelt ook dit jaar max. € 400, – beschikbaar per deelnemende organisatie, waarmee middelen of wensen uitgevoerd kunnen worden.  Om in aanmerking te kunnen komen voor deze financiële bijdrage moeten zowel de aanmelding  als de aanvraag voor de bijdrage vóór 31 januari 2017 bij het Oranjefonds binnen zijn.

 

 

Aanmelden en/ of het nalezen van de voorwaarden voor de financiële bijdrage kan op www.nldoet.nl

Wees er snel bij want op = op!

Meedoen aan de NL DOET actie levert vrijwilligersorganisaties naamsbekendheid op en de gelegenheid om uw werk zichtbaar te maken. Mogelijk komt een groep vrijwilligers u ondersteunen bij het klaren van de klus en levert deelname aan de actie  weer nieuwe vrijwilligers op.

Heeft u vragen over het formuleren van een leuke klus of over de vrijwilligersactie zelf?  Dan kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum, bereikbaar via  steunpuntvrijwilligerswerkwinsum@demarne.nl  of  telefonisch op 06 22455673.

 

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen