Feestcafé ‘t Bruggetje binnenkort weer open

Op 10 mei aanstaande wordt cafe bar Eendrum voor 1 avond omgebouwd tot feestcafe het Bruggetje. Dit jaar is het driedubbel feest, want naast de jaarlijkse Bruggetje festiviteiten en gekkigheid is het een jubileum feest, al weer voor het tiende jaar staan de mannen van het Bruggetje achter de bar.  Daarnaast zal dit ook direct het laatste Feestcafe het Bruggetje zijn, na 10 jaar vinden Emiel van Kampen, Erik Hamminga en Herald Jansen het genoeg.  Het zou leuk zijn als er wellicht een jongere generatie het Bruggetje gaat overnemen, want het concept is niet alleen succesvol maar bovenal heel erg gezellig.

10 jaar Bruggetje

In de afgelopen tien jaren Feestcafe het bruggetje zijn er enorm veel  verschillende thema’s voorbij gekomen, van mexicaans tot fout feest en van Tiroler tot Hollywood.  Deze feesten werden extra leuk doordat niet alleen de kroeg in stijl werd versierd maar ook de meeste bezoeker zich met hun kleding hierop aanpasten.  Vele Eenrumers en oud Eenrumers werkten volledig belangeloos mee aan dit feest, zo stonden Chris Wijk, Martinus Faber, Luidolf Faber, Johan Willemsen en Dennie Ruchti bijvoorbeeld achter de knoppen van de muziek.  En niet te vergeten in de begin jaren van het Bruggetje was er nog een andere medevennoot in de persoon van Sjoerd Vitters.  Uiteraard gaat we ons uiterste best doen al deze onmisbare heren uit het roemruchte verleden van het bruuggetje hun steentje te laten bijdragen op het allerlaatste bruggetje feest.

 

Bruggetje LIVE

Het leek ons bijzonder leuk om op een speciale manier ons 10 jarig jubileum te vieren, daarom zijn we momenteel druk bezig een goede sing a song writer te contracteren.  Feestcafe het Bruggetje zou Feestcafe het Bruggetje niet zijn als dit niet een artiest van het kaliber Bryan Christopher zou zijn. Voor de meeste mensen is deze ras artiest een bekende aangezien hij al in het verleden regelmatig in Cafe Bar Eendrum op heeft getreden.  Zet dus alvast in je agenda als je zin hebt in een heel erg leuk en gezellig feest voor jong en oud. Nadere details volgen nog, hou dus allen vooral oren en ogen open. Graag tot 10 Mei !

 

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen