Feestelijke actie voor nieuwe gemeente Het Hogeland!

Vanaf januari 2019 horen we allemaal bij gemeente Het Hogeland. Om dat te vieren houdt Ruilkring Hogeland een speciale inloopbijeenkomst op 28 januari; een van de leden geeft een workshop mozaïek. Een leuke gelegenheid om kennis te maken met Ruilkring Hogeland. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Leden van Ruilkring Hogeland ruilen goederen en diensten met elkaar tegen ‘betaling’ van pangels, onze zelfbedachte ruileenheid. Kijk ook maar eens bij ‘Vraag’ en ‘Aanbod’ op www.ruilkringhogeland.nl.

De kippen van Piet werden in de vakantie goed verzorgd door Jannie, terwijl haar verjaardag werd opgevrolijkt door een heerlijke appeltaart, gebakken door Tineke. De zelfgemaakte jam van Pia vond gretig aftrek, want daar heb je wel pangels voor over. Evelien heeft plannen gemaakt om moestuinbakken te timmeren voor Albert, zodat hij volgend jaar weer volop kan moes-tuinieren.

 

Sociaal, vriendelijk voor mens, dier en milieu. Iedereen kan meedoen, arm en rijk, jong en oud.

 

Het geeft een goed gevoel iets voor een ander te kunnen doen en het stelt gerust om te weten dat er mensen zijn die je kunt vragen als je ergens hulp bij wilt. Is Ruilkring Hogeland iets voor jou?

Heb je geen zin om te ‘pangeln’, maar wil je ons wel steunen, dan kun je ‘vriend’ worden.

Kom vrijblijvend langs op een van onze inloopbijeenkomsten of zoek contact met ons via het contactformulier op de website. Nieuwe leden of ‘vrienden’ van Ruilkring Hogeland zijn van harte welkom.

 

De eerste bijeenkomst in 2019 is maandagavond 28 januari van 19.30 tot 21.00 uur

Waar? In De Boog (zaaltje achter restaurant De Gouden Karper) in Winsum.

Like ons op Facebook: https://www.facebook.com/ruilkringhogeland/.

 

Ruilkring Hogeland verwelkomt je graag als lid of belangstellende!

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen