FIGURANTEN IN EENRUM VOOR FILM GEZOCHT

Hierbij een oproep die wij bij de inwoners van Eenrum en dorpen in de buurt willen verspreiden voor onze afstudeerfilm De Smaak van Zout, die we gaan opnemen in de periode tussen 14 en 24 december. Wij zijn studenten aan de Nederlandse Filmacademie en voor onze film hebben wij gekozen voor Groningen om dit verhaal te vertellen.

De film behandelt het verhaal van Melle (25) die na jaren weer terugkeert naar zijn geboortedorp voor de begrafenis van zijn jeugdvriend Lucas (26). Voor zijn verdriet, dat veel meer behelst dan alleen de dood van Lucas, vindt Melle geen steun bij zijn familie maar wel bij de vrijmoedige Oscar (26), een andere vriend van Lucas.

Wij zullen op 22 december in de kerk van Kloosterburen een uitvaartdienst filmen. Hiervoor zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om in deze kerk dan aanwezig te zijn. Gezinnen, mannen, vrouwen, ouderen et cetera. Dit zal overdag plaatsvinden.

Echter voor andere scenes zoeken wij ook mensen maar die data staan nog niet definitief. Maar het zal tussen 14- 24 december plaatsvinden in Eenrum, Ulrum, Pieterburen en Kloosterburen. Zodra deze data bekend zijn laat ik dat zo spoedig mogelijk weten, ook via de website van www.eenrumonline.nl.

Mochten er mensen geïnteresseerd zijn om mee te spelen in deze film dan kunnen ze een email sturen naar perezmaya84@gmail.com met een foto erbij. Zo kunnen wij vanuit Amsterdam de mensen casten.

We kunnen mensen geen vergoeding geven, behalve een te gekke ervaring van een filmset. Eten en drinken wordt wel geregeld.

(Ook meer info: Roelie Bottema, tel. 491703 of mail: koos1@home.nl)

Maya Perez

Producent

06 – 42234562

https://www.facebook.com/desmaakvanzout

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen