Nielson hoofdact tijdens SpringEenrum 2015

Het is weer tijd om een grote cirkel om zondag 5 april te zetten. Op deze 1e paasdag is het weer tijd voor SpringEenrum. Afgelopen week heeft de organisatie de laatste hand gelegd aan het programma. Met trots presenteren zij het programma, dat zal bestaan uit singer-songwriter Nielson, coverband Switch, Helemaal Hollands en het Feestteam.

Het was dit jaar spannend voor de organisatie van SpringEenrum. Lang werden ze in onzekerheid gehouden over de komst van Nielson. Deze hoofdact, die landelijke bekendheid geniet, hield zijn agenda voor komend jaar gesloten waardoor het vastleggen van deze jonge zanger langer duurde dan gewenst. Voorzitter Sebastiaan Lonsain: “Half oktober zou de agenda van Nielson geopend worden. Toen we eind oktober nog niks wisten, werden we lichtelijk gespannen en waren al het zoeken naar alternatieven. Gelukkig bleek dit uiteindelijk niet nodig!’

De keuze voor Nielson was snel gemaakt, vooral omdat deze naam veelvuldig als favoriet onder de dorpelingen genoemd werd. Zowel onder de jeugd als de oudere garde is Nielson inmiddels een bekende naam. Dat de in Dordrecht geboren Niels Littooij op weg is om een grote ster te worden, blijkt wel uit de grote ontwikkelingen die de jonge zanger doormaakt. Zijn debuutsingle, ‘Beauty & The Brains’, werd een grote hit. De single werd opgevolgd door een duet met Miss Montreal (‘Hoe’) en later met Blof (‘Mannenharten’). Zijn doorbraak werd 1,5 jaar geleden werkelijkheid door zijn deelname aan het televisieprogramma ‘De beste singer-songwriter van Nederland.’

CoveHet Feestteam_1rband Switch is zeker geen onbekende in Eenrum. De laatste zes jaar speelden zij de sterren van de hemel op de zondagavond tijdens de Eenrumerkermis. De bandleden waren op zoek naar een nieuwe uitdaging en vinden het altijd een feest om op te treden in Eenrum. Daarom was de samenwerking snel een feit. De band, die bestaat uit vijf leden, heeft een uitgebreid repertoire. Ze weten het publiek met mooie ballads stil te krijgen, maar kunnen de feesttent ook helemaal op zijn kop zetten met heerlijke meezingers.

Ook Het Feestteam is geen nieuwe naam in Eenrum. Zij wisten zich al eerder te bewijzen tijdens Spring en zijnd daarom een graag geziene gast. Dat Het Feestteam ook landelijk gezien grote faam geniet, blijkt onder andere uit het feit dat ze afgelopen jaar hebben meegezongen bij de Toppers in Concert.

Helemaal Hollands bestaat uit de heren Carlo en Leo. Als motto hanteren de heren de leus: ‘Waar is het feestje? Hier is het feestje!’ Net als Het Feestteam speelt Helemaal Hollands Nederlandstalige muziek waar een ieder lekker mee kan zingen of helemaal los kan gaan op bekende Nederlandse hits. “Wij zijn ontzettend blij met dit gevarieerde muzikale aanbod en zijn er van overtuigd dat deze editie van Spring zowel voor jong als oud een mooi feestje zal brengen”, aldus Lonsain.

Persfoto Helemaal Hollands
Informatie over entreeprijzen, voorverkoopadressen, aanvangstijden en meer over SpringEenrum 2015 op www.SpringEenrum.nl.

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen