Nieuws van Ruilkring Hogeland

Leden van Ruilkring Hogeland ruilen goederen en diensten met elkaar tegen ‘betaling’ van pangels, onze zelfbedachte ruileenheid. Kijk ook maar eens bij ‘Vraag’ en ‘Aanbod’ op www.ruilkringhogeland.nl.

Sociaal, vriendelijk voor mens, dier en milieu. Iedereen kan meedoen, arm en rijk, jong en oud.

Het geeft een goed gevoel iets voor een ander te kunnen doen en het stelt gerust om te weten dat er mensen zijn die je kunt vragen als je ergens hulp bij wilt. Is Ruilkring Hogeland iets voor jou?

Heb je geen zin om te ‘pangeln’, maar wil je ons wel steunen, dan kun je ‘vriend’ worden v.a. €12,- per jaar.

Kom vrijblijvend langs op een van onze inloopbijeenkomsten of zoek contact met ons via het contactformulier op de website. Nieuwe leden of ‘vrienden’ van Ruilkring Hogeland zijn van harte welkom.

De eerstvolgende bijeenkomst is zaterdag 23 februari 14:00-16:00 in Warffum. Dit is bij een van de leden thuis. Niet-leden zijn welkom, na aanmelding via het contactformulier op de site.

De volgende maand is er weer een inloopbijeenkomst op dinsdagavond 26 maart van 19.30 tot 21.00 uur in De Boog (zaaltje achter restaurant De Gouden Karper) in Winsum. Houd de website of Facebook in de gaten voor nadere informatie: https://www.facebook.com/ruilkringhogeland/.

Het contactformulier op de website heeft helaas een tijdje niet gefunctioneerd. Onze excuses daarvoor.

Wie geen antwoord van ons heeft gehad, vragen we om je bericht nogmaals door te geven!

Ruilkring Hogeland verwelkomt je graag als lid of belangstellende!

 

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen