Nieuws van Ruilkring Hogeland

Ruilkring Hogeland was toe aan vernieuwing en heeft zichzelf in een nieuw jasje gestoken! Een frisse nieuwe website is in de lucht, helemaal passend bij de nieuwe Gemeente Hogeland (die per 1 januari 2019 van start gaat). Wij willen graag onze vleugels uitslaan en meer mensen interesseren voor onze activiteiten. Kijk maar eens op www.ruilkringhogeland.nl

Als vanouds ruilen de leden van Ruilkring Hogeland goederen en diensten met elkaar tegen ‘betaling’ van pangels, onze zelfbedachte ruileenheid. De frisse wind heeft er ook voor gezorgd, dat er weer druk over en weer gepangeld wordt. De kippen van Piet werden in de vakantie goed verzorgd door Jannie, terwijl haar verjaardag werd opgevrolijkt door een heerlijke appeltaart, gebakken door Tineke. De heerlijke zelfgemaakte jam van Pia vond gretig aftrek, want daar heb je wel pangels voor over. Evelien heeft plannen gemaakt om moestuinbakken te timmeren voor Albert, zodat hij volgend jaar weer volop kan moes-tuinieren.

Het geeft een goed gevoel iets voor iemand te kunnen doen en het stelt gerust om te weten dat er mensen zijn die je gerust kunt vragen als je ergens hulp bij wilt. Heb je zin om mee te pangeln? Is de Ruilkring Hogeland iets voor jou? Kom gerust eens langs op een van onze inloopavonden of zoek contact met ons via het contactformulier op de website. We kunnen altijd nieuwe leden gebruiken.

De volgende inloopavond is op maandag 29 oktober om 19.30 uur in De Boog in Winsum. Heb je zin om te komen?

Op 29 oktober houden we een Algemene Ledenvergadering, ook in De Boog. Op 24 november is er een inloopmiddag bij een van de leden thuis.

Ruilkring Hogeland verwelkomt je graag als lid.

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen