Oproep kookliefhebbers

SAMEN KOKEN, KOOKCURSUS, WORKSHOP TAARTEN MAKEN, MOESTUINPRODUCTEN, SAMEN ETEN, JAM MAKEN, JUNIOR MASTERCHEF, KOKEN VOOR MANNEN, EENRUMER CUPCAKECUP…

Altijd al willen leren hoe je een fantastische feesttaart maakt? Of ga je binnenkort het huis uit en heb je behoefte aan een cursus om de basisbeginselen van het koken onder de knie te krijgen? Misschien wil je een workshop doen onder leiding van een goede kok? Of  heb je nog een heel ander idee dat met koken of eten te maken heeft.

In het kader van het project Ainrom Old en Nij willen we kijken of er belangstelling is om dit op te starten. Het kan zijn dat je graag deelneemt aan een cursus of workshop. Of je vindt het gewoon leuk om samen te koken. Om een beeld te krijgen waar de meeste belangstelling voor is vragen we je om contact op te nemen. Ook als je het leuk vindt om dit mee te helpen te organiseren vragen we je contact op te nemen. Dus jong, oud, man, vrouw, kok of beginner of organisator: reageer op deze oproep! Geef daarbij ook aan waar je belangstelling naar uit gaat. Zodra er voldoende reacties zijn zullen we bepalen waar we mee starten.

Je kunt contact opnemen met:

Bert Bos, 497054, c.l.bos@kpnplanet.nl

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen