Programma ‘Grip&Glans met elkaar’ nu ook in Eenrum!

Stel: U bent lid van een fijne club of vereniging, maar die wordt opgeheven. Hoe gaat dit nu verder? Of er wonen aardige mensen in de straat en u wilt hen beter leren kennen, maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken. U ziet dat anderen wel wat hulp kunnen gebruiken. Met een groep kennissen wilt u wel hulp aanbieden, maar u twijfelt of uw bedoelingen wel in goede aarde zullen vallen.

Als u zich kunt vinden in bijvoorbeeld één van deze situaties en graag iets wilt veranderen, maar niet weet hoe, dan is het programma “GRIP&GLANS met elkaar” wellicht iets voor u. Samen met de mensen om u heen.

“GRIP&GLANS met elkaar” is positief en stimulerend. Het accent ligt op het benutten van elkaars sterke punten en het ontplooien. Dit wordt ook wel empowerment genoemd. Het programma GRIP&GLANS met elkaar is gericht op groepen mensen die elkaar in meer of mindere mate al kennen. Door allerlei tips en oefeningen gaat u samen actief aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van zelfgekozen doelen.

GRIP&GLANS met elkaar bestaat uit 7 bijeenkomsten van 2 tot 2½ uur verspreid over negen weken en een terugkomstbijeenkomst. De groepsgrootte kan variëren tussen de 8 en 14 personen. Twee begeleiders ondersteunen de groep. Eind september start er, bij voldoende deelname, een groep in Eenrum. De cursus wordt gratis aangeboden door het UMCG.

Heeft u interesse? Wilt u nog iets meer weten? Kijk op de website www.gripenglans.nl/ontwikkelingen of neem contact op met Bert Bos. Weet u nu al dat u zich wilt aanmelden? Wacht dan niet en geef het door aan Bert Bos, via telefoonnummer 06-40246540

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen