Ruilkring Hogeland komt weer bij elkaar

Ruilkring Hogeland komt weer bij elkaar

In de afgelopen maanden hebben we inBEL-bijeenkomsten gehouden. Nu de Corona wat uitgedoofd lijkt te zijn, durven we het weer aan om eind augustus een bijeenkomst te organiseren. Houd de website in de gaten, want als het virus opnieuw om zich heen gaat grijpen, zullen we de ontmoeting alsnog wijzigen.

Om voldoende afstand te kunnen garanderen willen we vooraf weten of je wilt komen. Meld je daarom aan via het contactformulier op de website. Dit geldt voor zowel leden als belangstellenden. Je ontvangt dan de ook de locatiegegevens.

 

Hoewel ‘Vraag en Aanbod’ ook nog behoorlijk heeft gewerkt via de digitale kanalen, zoals WhatsApp, FaceBook en de website, verheugen wij ons op onderlinge ontmoeting en pangelen tijdens de maandelijkse bijeenkomsten.

Wij bieden dus een platform om elkaar te vinden in Vraag & Aanbod. Kijk maar eens op: www.ruilkringhogeland.nl en www.facebook.com/ruilkringhogeland.nl

 

Pangelen

Leden van Ruilkring Hogeland ruilen goederen en diensten met elkaar tegen ‘betaling’ van pangels, een virtuele munt. Niemand hoeft zich bezwaard te voelen om iets te vragen. Je ‘betaalt’ er immers pangels voor! De ander kan daarmee zelf ook iets vragen of ‘kopen’ bij een ander lid. De pangel-transacties worden digitaal bijgehouden door een van onze leden.

 

Meedoen?

Ben je nieuwsgierig naar de mensen achter Ruilkring Hogeland? Wij zijn ook geïnteresseerd in jou!

Het geeft een goed gevoel iets voor een ander te kunnen doen en het stelt gerust om te weten dat er mensen zijn die je kunt vragen als je iemand nodig hebt die bijv. handiger is dan jij.

Kom vrijblijvend op een van de bijeenkomsten en zoek contact met ons via het contactformulier op de website.

De eerstvolgende bijeenkomst is dinsdagmiddag 25 augustus 14:00-16:00 uur. Kijk voor overige data op onze website bij ‘Agenda’.

Heb je geen zin om te ‘pangelen’, maar wil je ons wel steunen, dan kun je ‘vriend van Ruilkring Hogeland’ worden.

Like en volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/ruilkringhogeland/.

 

Nieuwe leden of ‘vrienden van Ruilkring Hogeland’ zijn van harte welkom. Maar bovenal hopen we dat iedereen gezond blijft!

 

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen