Ruilkring Hogeland oktober 2019

Ruilkring Hogeland houdt deze maand op 30 oktober een wel heel speciale inloopbijeenkomst. Er wordt na afloop weer een ‘Tafel van 12’ aangeboden. Hiervoor moet men zich wel aanmelden. Vol=vol. Er worden 10 pangels gevraagd plus €5,- (voor leden) en €15,- voor niet leden. Belangstellenden zijn zeker welkom, na aanmelding via het contactformulier op de website.

U kunt ook alleen tussen 15:00-17:00u komen en gezellig bijpraten en spullen en diensten ‘pangeln’, d.w.z. ruilen voor pangels, de virtuele munteenheid van de ruilkring. Bent u geen lid, maar wel geïnteresseerd in het concept van een ruilkring, dan nodigen we u van harte uit voor deze middag. U kunt kennismaken met leden van Ruilkring Hogeland en vragen stellen over het reilen en zeilen ervan.

Noteert u vast dat we een Ruilbeurs organiseren in de Obergumkerk in Winsum op 23 nov. van 11:00-16:00 uur. Wie een aardig cadeautje zoekt voor de feestdagen kan hier goed en goedkoop terecht. Ook kunt u zo nader kennismaken met de diensten die Ruilkring Hogeland aanbiedt en de mensen daarachter. Zowel leden als andere belangstellenden kunnen in een kraampje goederen en diensten aanbieden. Iedereen heeft wel iets in de aanbieding en we hebben allemaal talenten, we hebben alleen een kanaal nodig om mensen te vinden die daarin zijn geïnteresseerd. Tegelijkertijd zijn we vaak op zoek naar iets wat we nodig hebben, maar dat in de winkel geld kost. Ruilen is een duurzame en milieuvriendelijke optie..

Heeft u zelf iets dat hierbij past en dat u wilt aanbieden, neemt u dan contact op met ons. Wanneer u uw telefoonnummer of e-mail achterlaat, hoort u van ons.

Via het contactformulier op de website www.ruilkringhogeland.nl kunt u ons bereiken en zich aanmelden als lid of belangstellende.

Wij hopen veel leden en geïnteresseerden te mogen begroeten op 30 oktober.

Zie ook www.facebook.com/ruilkringhogeland

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen