Sinterklaas intocht

Zaterdag 21 november was het weer zover, ik en mijn Pieten hebben het prachtige dorpje Eenrum weer mogen bezoeken. Ik kwam op de prachtige koets van Eite Oosterveld Eenrum binnen via de Aagstweg, waar mij een blijde verrassing stond te verwachten, de nieuwe Jeugdsoos. Ik ben erg blij voor de jeugd in Eenrum, dat deze na vele jaren eindelijk tot stand is gekomen. Na een korte rit in de koets, werd ik warm onthaalt op het Dorpsplein, waar Orpheus mij verwelkomde met leuke Sinterklaasliedjes die de kinderen luidkeels meezongen.
Na een welkomst woord van Tom Baars ging de stoet, onder begeleiding van leuke liedjes van Dance Reaction, verder met de ronde door het dorp. Onderweg stonden de opa’s, oma’s, papa’s en mama’s vrolijk te zwaaien vanachter de ramen en langs de straten.
Eenmaal bij de Turnhal aangekomen, barste het feest los. Ik kwam binnen in een prachtig versierde zaal, waar ik erachter kwam dat mijn stoel verwisseld was voor een wel erg hoog exemplaar. Ik kwam er al snel achter dat mijn Pieten mij weer eens een streek geleverd hadden. Gelukkig was mijn eigen stoel snel terug en kon het feest beginnen. De kinderen hadden veel leuke optredens waar ik erg van heb genoten. Ook mijn Pieten hebben fijn gedanst en gezongen met de kinderen, die ziende wijs ook genoten.
Aan het einde van de middag zijn wij vertrokken om de drukke periode voor te bereiden. Ook heb ik van alle kinderen hele mooie tekeningen gekregen en die moeten straks natuurlijk allemaal in mijn slaapkamer komen hangen. De komende dagen lopen we rond op de daken en wij hopen natuurlijk alle kinderen weer te zien op 5 december op de basisschool of de BSO.

_DSC1527 _DSC1545 _DSC1557 _DSC1612

 

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen