SPRING – EERSTE PAASDAG – 20 APRIL 2014 – MEER INFORMATIE WWW.SPRINGEENRUM.NL

Spring Eenrum maakt zich op voor een nieuwe editie

Op zondag 20 april, 1e Paasdag kunnen de voetjes van de vloer in de feestarena van Spring Eenrum. Met een viertal top acts, waaronder Rene Froger, belooft het een goed gevulde avond te worden waarbij het feestgehalte naar ongekende hoogte stijgt.

De kaartverkoop is in volle gang en met nog iets minder dan een week te gaan valt er te melden dat de kans op een uitverkochte avond weer erg groot is. Wees er dus snel bij.

Kaarten zijn te verkrijgen bij een van de volgende voorverkoopadressen: Brood & Kado in Eenrum, Cafetaria Bar Eendrum, Sporthuis Winsum en Marskramer in Leens. In de voorverkoop kosten de kaarten € 17,50, aan de tent € 20,00,-.

Heeft u een kaartje weten te bemachtigen? Dan kunt u op zondag 20 april a.s. gaan genieten van Rene Froger, Ronnie Ruysdael, de Lawineboys en de topcoverband Stageline. Een uitgebreid en gevarieerd programma, waarbij alle muziekgenres aan bod zullen komen. Op 1e Paasdag is Spring Eenrum in the air! Het terrein is om 20.00u geopend voor het publiek, waarna het programma om 21.00u van start zal gaan.

Voor meer informatie over Spring Eenrum, de locatie van de feesttent, parkeergelegenheid e.d. verwijzen wij u graag naar onze website www.springeenrum.nl , en anders: tot zondag 20 april in de feestarena  te Eenrum! Volg Spring Eenrum ook op Facebook en Twitter.

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen