Spring kijkt terug op geslaagd Paasweekend

De organisatie van Spring Eenrum kijkt terug op een geslaagd Paasweekend. Voor het eerst sinds jaren werd Spring Eenrum niet op één dag gevierd, maar was het dit jaar twee dagen feest in de feesttent.

Orpheus

 

De allereerste editie van de Ainrommer Oavend was direct al een groot succes. Fanfareorkest Orpheus opende de zaterdagavond met een mooi concert. De heren en dames van het Ainrommer Shantykoor namen het stokje over en lieten menig Eenrumer meezingen met hun breed repertoire van zeemansliederen en oud HollandsPutkapele meezingers.

Dweilorkest de Putkapel uit Sneek heeft in korte tijd de hele feesttent op de kop gezet en dit werd keurig overgenomen door feestband Butterfly. Deze avond kort samengevat: feest, dansen en polonaises!

 

 

Zondagavond vond alweer de 18e editie van Spring Eenrum plaats. Hoofdact Nielson wist in een uur tijd, samen met zijn band, een zijn prachtige nederpop aan de man te brengen. BekeNielsonnde, maar ook onbekende nummers werden door velen luidkeels meegezongen.De heren Carlo en Leo van Helemaal Hollands, bekend van hun vele ‘meezingmedleys’, wisten al menig polonaise te creëren. Nummers als ‘Omdat ie zo mooi is’ en ‘Hoog is de zolder’ doen het in de Eenrumer feesttent altijd goed!

Het dak van de feesttent ging er af tijdens het optreden van Het Feestteam. Deze heren stonden al voor de tweede keer op het podium van Spring, en wisten zich zeker weer te bewijzen. Confettikanonnen en vlaggetjes; één en al feest!
Topcoverband Switch mocht dit jaar tussen alle acts door het publiek aan het dansen houden. De Jongensheren van Switch wisten het Eenrumer publiek goed te vermaken. Voor zanger Bert was dit het eerste grote optreden met de band. In augustus staat Switch weer op de Eenrumer Kermis. Al met al kijkt de organisatie terug op een super weekend.

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen