Spring organiseert voor 1e keer Ainrommer Oavend

Zaterdag 4 april organiseert Spring Eenrum voor het eerst de Ainrommer Oavend! Al jaren wordt op 1e Paasdag de feestavond met bekende artiesten en feestacts gehouden, maar nu wil de organisatie ook iets organiseren voor de mensen die daar niet van houden. Een totaal andere avond, hele andere muziek, rijen biertafels, kortom: een geweldig concept voor een feestavond van jong tot oud!

De organisatie wil graag het gevoel van een bonte avond geven, een avond voor de hele familie, voor alle dorpsgenoten (en daar buiten uiteraard ook). De naam ‘Ainrommer Oavend’ was dus ook al snel bedacht en bij een ‘Ainrommer Oavend’ hoort natuurlijk ook Ainrommer muziek. Zodoende werden direct muziekvereniging Orpheus en het Eenrumer Shantykoor vastgelegd.Poster Zaterdaf

Om tussendoor het publiek lekker warm te houden is Dweilorkest de Putkapel uit Sneek gevraagd naar Eenrum te komen. Dit dweilorkest speelt regelmatig op dweildagen en is ook met carnaval niet te missen. Daarnaast zijn zij te zien geweest tijdens de Sneekweek en meerdere malen in het Abe Lenstra stadion. Zij spelen de bekendste meezingers en stilzitten is er niet bij!

Uiteraard willen we de avond niet zittend afsluiten dus gaan de voetjes van de vloer met feestband Butterfly. Dit trio is al meer dan 15 jaar een begrip in Noord Nederland en spelen op veel bruiloften en tentfeesten.

Dus zin in een avondje Ainrommer gezelligheid? Kom dan naar de allereerste editie van Spring Eenrum Ainrommer Oavend!!

Programma zaterdag 4 april (onder voorbehoud):

19.30u Tent geopend
20.00u – 20.45u Orpheus
20.45u – 21.00u Feestband Butterfly
21.00u – 21.30u Eenrumer Shantykoor
21.30u – 22.00u Dweilorkest de Putkapel
22.00u – 22.30u Eenrumer Shantykoor
22.30u – 23.00u Dweilorkest de Putkapel
23.00u – 01.00u Feestband Butterfly

De voorverkoop start op maandag 23 februari. Kaarten zijn te koop bij Brood & Kado en Cafetaria Bar Eendrum en kosten €5,- per stuk.

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen