Springend Paasweekend op 20 en 21 april

Springend Paasweekend in aantocht

 

EENRUM – Over drie weken is het weer tijd voor SpringEenrum. Inmiddels is de kaartverkoop in volle gang.  Geheel volgens traditie vindt Spring plaats in het Paasweekend, oftewel zaterdag 20 april en zondag 21 april. De artiesten zullen dit weekend het figuurlijke dak van de feesttent aan de Aagtsweg blazen.

 

Momenteel zet het bestuur van SpringEenrum de spreekwoordelijke laatste puntjes op de i om de artiesten te kunnen ontvangen en de bezoekers te kunnen bergen. ‘Alle contracten zijn rond en de tent is geregeld. Dat zijn toch wel twee heel belangrijke zaken’, aldus voorzitter Thomas Benes. Het is altijd een goed gevoel wanneer dat soort zaken rond zijn en je je kunt gaan richten op de laatste loodjes. ‘Nu is het hopen dat de weergoden ons een beetje goed gezind zijn zodat we er weer een mooi feestje van kunnen maken. Wij zijn er in ieder geval klaar voor!’

Voor de zondagavond heeft het bestuur een mooi programma weten samen te stellen. Niemand minder dan Diggy Dex heeft een plekje in zijn agenda weten we vinden om onze feesttent eens goed op zijn kop te zetten. Deze zanger en rapper zal er een echte show van weten te maken. De band die de feesttent dit jaar opnieuw uit zijn voegen moet doen barsten, is coverband Proost! Helemaal vanuit Brabant zal deze zeskoppige formatie de tent in vuur en vlam zetten met hun rookkanonnen en vette show.  Natuurlijk kan een feestact niet ontbreken. Daarom zijn de heren van PartyfrieX uitgenodigd, bekend van het nummer ‘Ik moet zuipen!’  Ook de heren van Luftwaffel zullen Eenrum komen vergezellen met hun gave optreden vol vuur, rook en confetti. Naast al dit zwaargewicht aan artiesten, is er ook nog ruimte voor Stef Ekkel. Hij zal de liefhebbers van de Nederlandstalige muziek een avond bezorgen om niet snel te vergeten, met nummers als ‘De Woonboot’.

De invulling van de ‘Viefde Ainrommer Oavend’ heeft dezelfde opzet als de vorige edities: de tent zal gevuld zijn met rijen biertafels en banken, om zo de gezellige dorpse sfeer te creëren. Voor bezoekers die liever wat steviger zitten, zijn stoelen beschikbaar. Ook zorgen we ervoor dat het lekker warm is in de tent. Al weten we niet of een verwarming wel nodig is als we een blik werpen op onze artiesten. De avond zal, inmiddels ook traditioneel, geopend worden door feestband Butterfly.  De laatste twee uren zullen ook door Butterfly worden ingevuld, zodat iedereen de heupen flink kan losgooien. Daarnaast zal de avond gevuld worden door ons bijna ‘oude en vertrouwde’ dweilorkest De Putkapel uit Sneek. Ook zal deze avond Grunneger zanger Edwin Jongedijk zijn nummers ten gehore brengen in de feesttent. De avond wordt compleet gemaakt door zanger en ‘guitartainer’ Jelle B.

Inmiddels is zowel de online voorverkoop gestart. Kaarten zijn te bestellen via www.springeenrum.nl. Ook de fysieke voorverkoop is inmiddels begonnen. Dus heeft u toch liever  een papieren kaart in handen? Dan kunt u vanaf nu ook terecht bij Café/ Bar Eendrum, Brood en Cadeau Eenrum, Marskramer Leens en Sporthuis Winsum. Prijzen voor de zaterdagavond bedragen €10,- (€ 15,- aan de tent), de zondagavond €17,50,- (€22,50 aan de tent). Combitickets zijn te koop voor €25,-

 

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen