Paasweekend – Spring Eenrum

EENRUM – Zoals iedereen inmiddels wel weet, staat het Paasweekend traditioneel in het teken van Spring Eenrum. Dit jaar zal het muzikale evenement plaatsvinden in het weekend van 15 en 16 april.  

De aftrap van het evenement vindt plaats op de zaterdag met de ‘Daarde Ainrommer Oavend’.
Deze avond heeft dezelfde opzet als de vorige twee edities: de tent zal gevuld zijn met rijen biertafels en banken, om zo een gezellige sfeer te creëren. Voor bezoekers die liever wat steviger zitten, zijn stoelen beschikbaar. Er wordt voor gezorgd dat de tent verwarmd is, al kun je je afvragen of een verwarming wel nodig is als je een blik werpt op de artiesten. De avond zal, inmiddels ook traditioneel, geopend worden door feestband Butterfly. Ook zullen zij de laatste twee uur spelen zodat iedereen de heupen flink kan losgooien. De heren van het Ainrommer Shantykoor zullen voor de tweede keer hun zeemansliederen laten klinken op de Ainrommer Oavend. Rond de klok van 22.00uur zal Gré Parelmoer het podium betreden. Deze duizendpoot zal de tent op zijn kop zetten met haar grappen en grollen en heerlijke meezingers. Tot slot zal een nieuw dweilorkest zijn opwachting maken in Eenrum: De Útlopers uit Sneek.

Ook voor de zondagavond heeft het bestuur een mooi programma weten samen te stellen. Niemand minder dan Frans Duijts heeft eindelijk een plekje in zijn agenda weten we vinden om de feesttent eens goed op zijn kop te zetten. Echte meezingers als “Je denkt maar dat je alles mag van mij” zullen vast en zeker langskomen. De coverband die de feesttent dit jaar uit zijn voegen moet doen barsten, is PPM. De nieuwste hits, de beste (rock)classics en de meest hilarische feestmuziek komen in sneltreinvaart voorbij. Natuurlijk kan een feestact niet ontbreken. Daarom komen de heren van Het Feestteam alweer voor de derde keer naar Eenrum. Ze zijn inmiddels bekend met het evenement en weten precies hoe ze het feest tot een hoogtepunt kunnen brengen. Ook hun nieuwste nummer “De hele tent gaat als een JOJO” zal het publiek vast kunnen bekoren. De avond zal afgesloten worden met een sensationeel optreden van The Dirty Daddies. Deze zeven witgeklede, sportieve mannen hebben vorig jaar zo’n positieve indruk gemaakt dat het bestuur het niet kon laten om de heren nogmaals los te laten gaan op het podium.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café/ Bar Eendrum, Brood & Kado Eenrum, Marskramer Leens en Sporthuis Winsum. Entreeprijs voor de zaterdagavond is €10,- en de zondagavond €19,- (€22,50 aan de tent). Nieuw dit jaar zijn de combikaarten. Hiermee heb je voor €25,- zowel toegang tot de zaterdag- als de zondagavond. Deze kaarten zijn echter alleen in de voorverkoop en beperkt beschikbaar.

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen