The Voice-winnares Maan naar Spring Eenrum

EENRUM – Het bestuur van Spring Eenrum is erin geslaagd om The Voice of Holland-winnares Maan naar Eenrum te halen. Op eerste Paasdag, oftewel 1 april, zullen naast Maan ook Django Wagner, Gebroeders Ko,  Coverband Proost en de Groningse rapformatie Wat Aans naar Eenrum komen. Tevens zal er dit jaar een nieuwe editie van de Ainrommer Oavend georganiseerd worden op zaterdag 31 maart. Omdat het feest over acht weken al plaatsvindt, is de online voorverkoop op 1 februari gestart.

Voor de zondagavond heeft het bestuur een mooi programma samengesteld. Niemand minder dan Maan zal haar opwachting maken op de bühne in Eenrum! The Voice of Holland-winnares maakt er zonder twijfel een spetterende show van deze avond. De band die de feesttent dit jaar uit zijn voegen zal laten barsten, is Coverband Proost. Helemaal vanuit Limburg zal deze vijfkoppige formatie de tent in vuur en vlam zetten met hun rookkanonnen en vette show. Met hun ruime scala aan covers zullen zij de feestavond compleet maken. Natuurlijk mag op zo’n avond een feestact niet ontbreken. Daarom zijn de heren van Gebroeders Ko wederom uitgenodigd. Ze zijn inmiddels bekend met het evenement en weten precies hoe ze het feest tot een hoogtepunt kunnen brengen. Naast al dit zwaargewicht aan artiesten, is er ook nog ruimte voor Django Wagner. Hij zal de liefhebbers van het levenslied een avond bezorgen om niet snel te vergeten. Dit jaar was er ruimte voor vijf acts, waardoor het bestuur ervoor gekozen heeft om ook Spring een Gronings tintje te geven in de vorm van een Groninger rapformatie. Wat Aans zal de menigte met nummers als ‘Trilploat’ en ‘Sjomp’ in een goede feeststemming weten te krijgen.
De invulling van de ‘Vaaierde Ainrommer Oavend’ heeft dezelfde opzet als de vorige edities: de tent is deze avond gevuld met rijen biertafels en banken, om zo de gezellige, dorpse sfeer te creëren. Voor bezoekers die liever wat steviger zitten, zijn stoelen beschikbaar. De avond wordt, inmiddels ook traditioneel, geopend door feestband Butterfly. Ook zullen zij de laatste twee uur spelen zodat iedereen de heupen flink kan losgooien. Daarnaast wordt de avond gevuld door het bijna ‘oude en vertrouwde’ dweilorkest De Putkapel uit Sneek en komt ook neerlands zanger René Becker de Eenrumers vergezellen. Deze duizendpoot zal de tent op zijn kop zetten met zijn grootste hits zoals ‘Als een komeet’. Tot slot wordt de avond compleet met de komst van zanger Erwin de Vries. De Groningse tekstschrijver en zanger laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven.

De online voorverkoop start op donderdag 1 februari. Kaarten zijn te bestellen via de website www.springeenrum.nl. Heeft u toch liever een ouderwetse kaart in handen? Dan kunt u vanaf donderdag 1 maart terecht bij  Café/Bar Eendrum, Brood en Kado Eenrum, Marskramer Leens en Sporthuis Winsum. Voorverkoopprijs voor de zaterdagavond bedraagt €10,-, voor de zondagavond €17,50,-

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen