Volleybal en live muziek tijdens tweede editie Nazomerspelen

Door het grote succes van de eerste editie van de Nazomerspelen volgt er op zaterdag 16 september een tweede editie. Een sportieve afsluiting van de zomer, met ’s avonds live muziek van Dance Reaction en Zanger Richard.

De Nazomerspelen staan, net als vorig jaar, de hele dag in het teken van volleybal en gezelligheid voor jong en oud. Wat vorig jaar als een schoolopdracht is begonnen, wordt nu voortgezet als een waar nazomerevenement op het trainingsveld van VV Eenrum aan de Aagtsweg. De organisatie, een mix van Eenrumers, bestuursleden van de jeugdsoos en Jongerenwerk, kijkt terug op een geslaagde eerste editie en twijfelde niet lang om ook in 2017 verder te gaan. De formule blijft hetzelfde: volleybal, eten en drinken, gezelligheid, een speelweide voor de allerkleinsten en ’s avonds feest met gratis entree!

De dag wordt geopend met het volleybaltoernooi. Waar vorig jaar zes streden teams om de titel, hoopt de organisatie dit jaar het dubbele aan teams te mogen verwelkomen. De bar en de ‘chill zone’ met comfortabele zitzakken zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn. Voor de allerkleinsten zullen er springkussens zijn en zelfs een heuse stormbaan met allerlei hindernissen. Vanaf 21.00 uur barst het feest los aan de Aagtsweg, op het parkeerterrein voor de jeugdsoos. Dance Reaction zal het feestterrein de hele avond voorzien van de leukste muziek. Naast Dance Reaction zal Zanger Richard het feest compleet maken. Zanger Richard uit Groningen heeft een repertoire voor jong en oud, een gezonde dosis humor en altijd 200% inzet. Richard weet van elk optreden dan ook een groot feest te maken. In 2014 zong Richard al eens op zondagavond op de Eenrumer Kermis bij Café Eendrum. Iedereen is van harte welkom vanaf 21.00 uur bij het feest op het parkeerterrein bij de jeugdsoos, de toegang is geheel gratis.

Opgeven voor het volleybaltoernooi kan vanaf nu via volleybaleenrum@gmail.com.

Wedstrijden worden 3 tegen 3 gespeeld en er moet minimaal één vrouw in het veld staan.

Deelname bedraagt € 5,- per team.

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen