Vrijwilligerswerk in het Hogeland

Na een zonovergoten periode loopt de zomer langzaam ten einde. Werk, scholen en het maatschappelijke leven zijn weer van start.

Het maatschappelijke leven in Het Hogeland bestaat, doordat inwoners in onze dorpen hun talenten en tijd willen inzetten. Bij het Centrum voor Vrijwilligerswerk Het Hogeland krijgen we veel vragen van organisaties voor extra denkkracht en extra handen.

Op de website www.centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl staan al deze vragen overzichtelijk voor jullie klaar.

Misschien ben je een sportieveling en spreekt het je aan om je spierkracht in te zetten en samen met iemand op een duo-fiets een rondje te maken. Misschien heb je ambities om meer kennis op te doen op het bestuurlijke gebied. Dat kan je helpen in je carrière, want het is een waardevolle bijdrage op je cv.  Of wil jij je inzetten voor een duurzamere samenleving en wil je het Openbaar vervoer stimuleren of meedenken in een energie coöperatie. Of wil jij de wereld een beetje mooier maken door om te kijken naar je medemens.

Op de site staan honderden interessante manieren om bij te dragen aan, mee te doen in en te leren van  ‘Wij Het Hogeland’.

Sommige mensen staan ongewild aan de zijlijn. Deze mensen willen we wijzen op de hulp die mogelijk is om mee te doen. Mail of bel ons! We zijn er voor Het Hogeland.

Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland (onderdeel van Werk op Maat) 06-21815772 of 0595-433245 of info@centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl.

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen