VV Eenrum blaast “Club van 50” nieuw leven in

CLUB VAN 50 van de V.V. Eenrum               

Erik Hamminga, Lineke Nienhuis, Diny Toonder, Wim Nubé en  Bjørn Faber, willen de Club van 50 van de V.V. Eenrum nieuw leven inblazen.  Daarvoor zijn zij op zoek naar mensen die de vereniging een warm hart toedragen en lid willen worden van deze club voor  € 50 per jaar. De Club van 50 is voor iedereen:  leden, oud-leden, ouders, opa’s en oma’s, etc..

Met deze extra financiële ondersteuning wil de Club van 50 het voetballen bij onze vereniging nog aantrekkelijker maken door investeringen te doen die niet uit de gewone contributieopbrengsten  betaald kunnen worden. Dit kan bv. zijn een verzoek om een nieuw scorebord; een bijdrage voor een teamuitje; geld voor leuke jeugdactiviteiten; etc. etc.. Iedereen kan schriftelijk een sponsorverzoek indienen bij één van de commissie leden.

Wat krijgt u terug als u lid wordt van de Club van 50?

U ontvangt heel veel dankbaarheid vanuit de vereniging

  • Vermelding op het ledenbord in de kantine  en een vermelding op de website van de VV Eenrum op de pagina van de Club van 50
  • Gratis toegang tot onze activiteiten

Is dit ook iets voor u?

Wilt u op deze manier VV Eenrum ondersteunen? U kunt zich aanmelden via de site www.vveenrum.nl of bij één van de commissieleden van de Club van 50.

 

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen