Wereld Lichtjesdag – Notoarestoen – 13 december

Net als vorige jaar, zullen we ook dit jaar, op WERELD LICHTJESDAG ( de 2e zondag van december )  kaarsjes aansteken voor alle kinderen die overleden zijn. Op deze manier worden wereldwijd (om 19.00 uur plaatselijke tijd)   alle kinderen herdacht, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden,  zodat hun licht altijd blijft stralen.

wldflyer - voorkant

WERELD LICHTJESDAG 2015 wordt in Noord Nederland gehouden in de Notoarestoen aan het Ernstheempad in Eenrum. Een besloten omgeving, waardoor in een intieme en vertrouwelijke sfeer herdacht kan worden.

Niet alleen ouders zijn van harte uitgenodigd. Ook broers en zussen, andere familie leden, vrienden en kennissen zijn welkom.

 

Er wordt gebruik gemaakt van kaarsenzakken, die door ons beschikbaar worden gesteld. Als u er graag een speciale tekst of boodschap op wilt schrijven, kunt u kaarsenzakken afhalen bij:

 

Net als vorig jaar worden de namen genoemd van overleden kinderen. Als u de naam van uw kind(je) wilt laten horen, kunt u dat aan ons doorgeven via bovenstaande email adressen.

wldspreker (1)

WERELD LICHTJESDAG 2015 NOTOARESTOEN te EENRUM. AANVANG 18.15 UUR

ZODAT HUN LICHT ALTIJD BLIJFT STRALEN.

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen