Winnaars Kelnerrace verzilveren prijs tijdens popfestival Kadepop

Het winnende duo van de afgelopen Kelnerrace, die elk jaar weer werd georganiseerd door Bar Café Eendrum tijdens de jaarlijkse Kermis, ging er deze keer vandoor met een mooie prijs. Het tweetal, bestaande uit Kevin Oostema en zijn oom Klaas Wieringa uit het verre ’t Zandt, wonnen vier kaarten voor Kadepop. De vriendengroep van Kevin had nog meer geluk, want kameraden Dennis Satnarain en Jesse Meijer kaapten de originaliteitsprijs voor de neuzen van de andere deelnemers weg. foto (1)

De mannen wonnen gezamenlijk acht kaarten waardoor de gehele vriendengroep voorzien werd van een entreekaart voor het jaarlijks terugkerende Kadepop. Op het voormalig havengebied in Groningen werden de jongens twaalf uur lang voorzien van allerlei soorten activiteiten zoals bandjes, dj’s in zeecontainers en bekende artiesten waaronder Dotan en Jett Rebel.

Wat de groep echter het beste is bijgebleven, is de stille disco. Het woord zegt het eigenlijk al, maar een ieder kreeg een eigen koptelefoon aangereikt met muziek, waardoor er niet met elkaar gesproken kon worden en buitenstaanders geen last hadden van harde discomuziek. Het  resulteerde in een ‘hele apartfoto (1)e en bijzondere ervaring omdat je als het ware in een hok  staat met veel mensen om je heen, maar niks anders hoort dan je muziek. Geen  geroezemoes, geen ander lawaai waardoor je automatisch helemaal opgaat in de muziek’,  aldus Kevin.

 

Maar naast alle gezelligheid en gekkigheid, hebben ook de artiesten veel indruk gemaakt.  Vooral Dotan speelde de sterren van de hemel met hun bekende hit ‘Home’. Kortom, de  mannen hebben genoten en zijn zeker van plan om volgend jaar opnieuw deel te nemen  aan de bekendste race van de Eenrumerkermis.

 

 

Meer nieuws

Nieuwsbericht insturen