Hallo Eenrummers,
Mijn naam is Lammie. Graag doe ik een oproep voor mijn gasthond Rex. Hij is drie jaar maar qua gedrag nog een pup die je nog van alles kunt leren. Hij luistert goed, is zeer sociaal naar andere honden (groot of klein) en is ook sociaal naar mensen. Wel heeft hij een baasje nodig die duidelijk laat zien dat hij /zij de baas is, want anders wil hij nog wel eens gaan domineren. Wanneer het voor Rex duidelijk is dat hij niet de baas is, zal hij snel met dat gedrag stoppen en ook niet meer proberen.
foto
Rex heeft bijna zijn hele leven in een asiel in Griekenland gezeten en is nu bijna een half jaartje in Nederland. Als er niet snel een goed baasje voor hem gevonden wordt, zal hij helaas weer terug moeten keren naar het asiel in Griekenland waar zijn overlevingskansen gering zijn. Doordat ik zelf met een lichamelijke beperking zit, kan ik Rex geen toekomst bieden. Ik hoop dat ik via deze weg iemand vindt die deze kanjer een kans wil geven. Tot die tijd verblijft
Rex bij mij in Eenrum.

Meer informatie kunt u vinden op de site van Stichting dogs with hope. Voor persoonlijke informatie kunt u mij bereiken op 0616585607.

 

Heeft u een vraag of een aanbod mail dan naar: info@eenrumonline.nl

Gezocht: razende reporters voor deze site. De redactie van www.eenrumonline.nl is opzoek naar 2 of 3 nieuwe redactieleden  die ons kunnen helpen om de site ‘up to date’ te houden met leuke nieuwtjes. Indien u geïnteresseerd bent kunt u ons mailen: info@eenrumonline.nl of bellen: 0641484438.